Alge Marine Kombu Bio 100g
Alge Marine Kombu Bio 100g
Descriere - Sunt alge marine salbatice, marca Algamar, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania.
- Aceasta alga gri-maronie creste la o adancime de aproxitamtiv 12 metri si este bogata in acid glutamic care ajuta la normalizarea tensiunii arteriale.
- Ideala pentru retele raw-vegane si nu necesita inmuiere inaintea prepararii.
Proprietati - Sunt alge bogate in Magneziu, Calciu, si Iod.
- Acidul alginic continut de algele Kombu are proprietati de eliminare a metalelor grele din organism.
- Consumul regulat normalizeaza tensiunea arteriala si greutatea corporala.
- Are proprietati antireumatice si antiinflamatorii.
- In medicina chineza se foloseste ca si remediu pentru astm si tuse.
Continut - O punga contine 100g de alge marine varietatea Kombu, recoltate in salbaticie si certificate ecologic.
- Contine proteine 6.9%, carbohidrati 52.1%, grasimi 1.1% si fibre 30%.
- Minerale in 100g de produse: Potasiu 4330mg, Calciu 810mg, Magneziu 715mg, Fosfor 165mg, Fier 16.5mg, Iod 15.9 mg, vitamina 0.04mg, vitamina B12 0.3mg.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 243kcal/1017 kj, grasimi 0.1g, carbohidrati 34,9g(din care zaharuri 0,5g), fibre 30,5g, proteine 9,3g, sare 2,37g.
- Produs raw-vegan.
- Poate contine urme de crustacee.
Consum - Pot fi preparate la cuptor, timp de 5 minute la 200 de grade, sau prajite in ulei incins de palmier sau cocos.
- In oale sub presiune, fierte timp de 20 de minute
- Daca le fierbeti timp de o ora impreuna cu naut, linte, fasole sau alte boabe asemanatoare, obtineti un piure cu adaos de nutrienti.