Amidon de cartof FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 250 g, ecologic
Amidon de cartof FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 250 g, ecologic
Descriere - Amidonul de cartofi fara gluten este utilizat ca orice alt amidon, pentru a ingrosa sosuri si mancaruri.
- Atunci cand coaceti paine, prajituri sau placinte, amidonul de cartofi este un plus extraordinar.
- Puteti inlocui o parte din faina cu amidonul de cartofi pentru a obtine un aluat perfect pentru cele mai diverse preparate.
Proprietati - Acest produs este fara gluten.
- Fiecare lot de produse fara gluten este analizat in laboratorul producatorului imediat dupa productie.
- Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Germana de Celiachie.
Continut - O punga contine 250 g amidon din cartofi, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: amidon din cartofi*, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 1386, kcal: 336, grasimi: <0.1g, acizi grasi saturati: <0.1g, glucide: 83g, zaharuri: 0g, fibre: <1.0g, proteine: 06g, sare: <0.02g.
- Produs vegan.
- Tara de provenienta: Germania.
Utilizare - Puteti utiliza la preparate culinare precum deserturi, creme, sosuri sau supe-crema.
Pentru 1 litru de lichid este nevoie de: 90g amidon de cartofi pentru budinca, 60g pentru creme, 40g pentru sosuri sau supe.
Amestecati amidonul de cartofi cu lichidul rece si continuati sa amestecati in timp ce fierbeti lichidul.