Amidon de porumb FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 250 g, ecologic
Amidon de porumb FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 250 g, ecologic
Descriere - Amidonul de porumb fara gluten este utilizat ca orice alt amidon, pentru a ingrosa sosuri si mancaruri.
- Atunci cand coaceti paine, prajituri sau placinte, amidonul de porumb este un plus extraordinar.
- Puteti inlocui o parte din faina cu amidon de porumb pentru a obtine un aluat perfect pentru cele mai diverse preparate.
Proprietati - Acest produs este fara gluten.
- Fiecare lot de produse fara gluten este analizat in laboratorul producatorului imediat dupa productie.
- Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Germana de Celiachie.
Continut - O punga contine 250 g amidon de porumb, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: amidon de porumb*, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 1479, kcal: 348, grasimi: 0,1g, acizi grasi saturati: 0,0g, glucide: 86g, zaharuri: 0,0g, fibre: 1g, proteine: 0,4g, sare: 0,01g.
Utilizare - Puteti utiliza la preparate culinare precum deserturi, creme, sosuri sau supe-crema.
Pentru 1 litru de lichid este nevoie de aproximativ 90g amidon pentru budinca, 60g pentru creme, 40g pentru sosuri sau supe.
- Amestecati amidonul de porumb cu lichidul rece si continuati sa amestecati in timp ce fierbeti lichidul.