Amidon Kuzu 70g
Amidon Kuzu 70g
Descriere - Kuzu este o planta japoneza, din a carei radacina se obtine un amidon cu o mare capacitate de gelifiere.
- Rezulta un amidon de calitate superioara, cu textura fina si aroma neutra, extras din radacinile uneia dintre cele mai viguroase plante montane din Japonia.
Proprietati - Kuzu este recunoscut de secole ca planta cu efect calmant si in plus este usor de digerat.
- Radacina de Kuzu are si efect antioxidant.
- In plus, are capacitatea de a inhiba contractia tesutului muscular neted, crescand fluxul de sange si alinand crampele intestinale.
Continut - O punga contine 70g de amidon Kuzu, produsul fiind certificat ecologic cu numar de certificare IT-BIO-014.
- Valoarea energetica pentru 100g este 344kcal/1467 kj, carbohidrati: 85g(din care zaharuri 0g), grasimi: 0g, fibre: 0,6g, sare:0,6g.
- Poate contine urme de cereale cu gluten, soia, susan si fructe in coaja.
- Produs vegan.
Consum- Inainte de a fi adaugat in preparate, amidonul de Kuzu se dizolva in apa rece. Se foloseste cu succes in supe, sosuri si chiar deserturi.