Bautura vegetala de Migdale cu Ciocolata La Mandorle, fara zahar, fara lactoza, bio, 200 ml
Bautura vegetala de Migdale cu Ciocolata La Mandorle, fara zahar, fara lactoza, bio, 200 ml
Descriere - Aceasta bautura de migdale cu ciocolata combina intensitatea pulberii de cacao cu consistenta migdalelor si dulceata siropului de agave.
- Algele Lithothamne imbogatesc acest preparat prin continutul ridicat de calciu.
- O bautura perfecta in orice moment al zilei.
- Consumata zilnic, aceasta bautura aduce substante nutritive esentiale, complementare unui regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.
Proprietati - Sursa de calciu ce ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal, natural fara lapte, acesta este o alternativa vegetala unica.
- Poate fi consumat in orice moment al zilei ca bautura sau pentru gatit.
- Aceasta bautura vegetala poate fi consumata de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita.
- Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlalti producatori.
- Produs vegan.
- Fara lapte, gluten, soia sau zahar.
Continut - O cutie contine 200 ml lapte de migdale cu ciocolata fara zahar, fara lactoza, produs certificat ecologic cu certificarea FR-BIO-01.
- Ingrediente: apa de izvor, migdale* partial degresate 5% (Sicilia sau Spania), ciocolata* pudra 4% (32% cacao*), sirop de agave* 1%, extract de vanilie*, Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: faina de seminte de roscove, extract de vanilie. *=agricultura ecologica, **=alga bogata in mod natural in calciu.
- 100g de produs contin in medie: 49 kcal sau 205 kj, grasimi (lipide) 2,6g din care acizi grasi nesaturati 0,27g, carbohidrati (glucide) 4,2g din care zaharuri 3,52g, proteine 1,7g, sare 0,006g, fibre 0,9g.
- Calciu: 160mg la 100ml.
- Produs in Franta.
Consum - Agitati bine inainte de a consuma, introduceti paiul si bucurati-va de prospetimea bauturii.
- Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
- Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.