Boabe de fasole neagra, bio, 500g
Boabe de fasole neagra, bio, 500g
Descriere - Fasolea neagra este bogata in proteine, grasimi, vitamina B1, B2 si carbohidrati.
- Preparata la abur, fasolea neagra poate fi folosita pentru o alimentatie sanatoasa deoarece cu ajutorul aburilor continutul fenolic si valorile nutritionale nu se pierd ca in cazul fierberii.
Proprietati - Are un continut bogat de acid folic si este clasata printre leguminoasele cele mai sanatoase, avand in componenta si foarte multi antioxidanti.
- Ajuta si la scaderea nivelului colesterolului.
- Acidul folic este vital pentru femeile insarcinate, acesta avand rolul de a diminua riscul malformatiilor congenitale.
Continut - O punga contine 500 de grame de fasole neagra boabe, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fasole neagra*, *=din agricultura ecologic.
Consum- Se adauga la prepararea diverselor feluri de mancare din bucataria asiatica sau ca adaos la salate.