Boabe de soia, bio, 500 g
Boabe de soia, bio, 500 g
Descriere - Proteina de soia, prelucrata corect, este singurul aliment vegetal care ofera corpului toata gama de aminoacizi esentiali.
- Este o sursa bogata in antioxidanti, protejeaza vasele sanguine, previne ruperea arterelor si
- Reduce incidenta bolilor de inima si hipertensiunea si intareste sistemul imunitar.
- Este o sursa la fel de importanta de energie si combate atrofierea muschilor si imbatranirea pielii.
Proprietati - Previne boli ale oaselor, articulatiilor, circulatiei, avand efecte de stimulare a sistemului imunitar si de prelungire a vietii.
- Are un continut ridicat de acizi grasi Omega 3, acid alfa-linoleic, acizi grasi omega 6, proteine, fibre, minerale, vitamine (A, B2, B5, B6, C, D, E), acizi grasi nesaturati (care inlocuiesc colesterolul nociv).
- Compozitia unui bob de soia se distribuie in 40% proteine, 20% grasimi, 20% acizi, 10% apa, 5% celuloza si 5% reziduuri minerale.
- Soia mai contine si isoflavoni, compusi ce inhiba dezvoltarea celulelor canceroase, ajuta la prevenirea bolilor de inima.
Continut - O punga contine 500 de grame de boabe de soia, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: boabe de soia*, *=din agricultura ecologica.
- Tara de origine poate varia in functie de lot.
- Poate contine urme de gluten.
Consum- Boabele de soia se pot consuma in diverse preparate culinare de post, in orez, musaka sau sarmale.