Cereale cu secara Stelute cu sirop de merisoare Milzu! Be a Star, 300 g, natural
Cereale cu secara Stelute cu sirop de merisoare Milzu! Be a Star, 300 g, natural
Descriere - “To eat healthy, simply and easy” este misiunea brand-ului lituanian de cereale MILZU!, transformand secara intr-un mic dejun echilibrat si haranitor.
- Cereale obtinute din faina de secara (preponderent) si ovaz.
- Sursa bogata de fibre solubile si insolubile necesare functionarii adecvate a organismului.
- Contin in mod natural complexul de vitamine B, ce joaca un rol important in metabolism si sistemul nervos.
- Contin minerale precum fier, zinc, fosfor, magneziu si potasiu.
- 100% ingrediente naturale.
- Adaos de sirop de merisoare si suc de sfecla rosie.
- Adaos scazut de zahar invertit.
- Potrivite pentru vegetarieni/vegani.
- Contine gluten.
- Nu contine: adaos de grasimi, coloranti alimentari, aditivi sau organisme modificate genetic.
Proprietati - Faina de secara contine o serie de substante biologic active si considerabil mai multa vitamina E si fibre decat alte cereale.
- Beneficiile fainei de secara:
- Datorita continutului de fibre insolubile creeaza senzatia de satietate.
- Ajuta bolul alimentar sa parcurga mai repede tractul digestiv.
- Reduce concentratia de acid biliar.
- Ajuta la detoxifierea organismului.
- Datorita continutului ridicat de magneziu si mangan, reduce riscul apari?iei diabetului de tip 2.
- Datorita indicelui glicemic mic, reduce nivelul de colesterol si riscul bolilor cardiovasculare.
- Faina de ovaz este bogata in fibre (inclusivß-glucan usor solubil) si acizi grasi nesaturati.
- Beneficiile fainei de ovaz:
- Datorita continutului de fibre, are o influenta pozitiva asupra digestie, asigurand senzatia de satietate, impiedicand si absorbtia colesterolului rau.
- Incetineste absorbtia zaharului si grasimilor in organism, reducand riscul aparitiei diabetului.
- Vitamina E, acizii grasi valorosi si alte substante biologic active ajuta la purificarea organismului refacand membranele mucoaselor.
- Reduce nivelul zaharului din sange.
- Ajuta la intarirea sistemul imunitar.
- Zaharul invertit este un amestec de glucoza si fructoza provenind din zaharoza, numit si miere artificiala.
- Are o putere de indulcire de doua ori mai mare decat zaharul alb, dar din punct de vedere caloric, la fel ca zaharul alb, dezvolta circa 4,1 kcal/g.
- Pentru a metaboliza zaharul alb, corpul il inverteste in glucoza si fructoza, acest proces necesitand mult calciu. De aceea invertirea zaharului in afara corpului reprezinta un avantaj.
- Potrivite pentru vegetarieni/vegani.
Continut - O cutie contine 300g cereale.
- Ingrediente: faina de secara (69%), faina de ovaz (17%), zahar invertit, sirop de merisoare3% (merisoare 50%, zahar 3%), suc de sfecla rosie, sare de mare.
- Informatii nutritionale 100g produs: 1520 kj / 363 kcal, grasimi 2.4g din care saturate 0.4g, carbohidrati 72.9g din care zaharuri 11.4g, fibre 10.5g, proteine 8.4g, sare 0.6g.
- Contine gluten.
- Nu contine: adaos de grasimi, coloranti alimentari, aditivi sau organisme modificate genetic.
Utilizare - Ideal pentru micul dejun alaturi de lapte, iaurt sau bauturi vegetale.
- A se pastra la loc uscat si ferit de razele soarelui.