Cous-Cous, bio, 500g
Cous-Cous, bio, 500g
Descriere - Cuscusul este unul dintre cele mai sanatoase produse pe baza de cereale.
- Sub forma de granule sferice din faina de grau dur, acesta contine multe vitamine, minerale si fibre.
- Originar din tarile arabe, cous-cousul a patruns cu succes si in bucatariile europene.
Proprietati - Calitatile sale nutritive au facut inconjurul lumii si de aceea se regaseste pretutindeni in dieta persoanelor care sufera de boli digestive, cardiovasculare, hepato-renale ori guta.
- Cuscusul este recomandat tuturor celor care doresc sa manance sanatos si nu au intoleranta la grau.
- Este un aliment nutritional benefic pentru vegetarieni: contine proteine (o ceasca de cous-cous gatit are 12% din necesarul zilnic), fibre, seleniu, vitamine din complexul B-urilor (riboflavina, niacina si tiamina) benefice pentru dezvoltarea celulara, sistemul imunitar, energie.
Continut - O punga contine 500 de grame de cous-cous (grau dur prefiert si tocat), produs certificat ecologic.
- Poate contine urme de soia.
Consum - Se prepara instantaneu, adaugand peste el apa clocotita.
- In bucataria europeana, cous-cousul se potriveste de minune tocanitei de legume.
- Poate fi folosit si ca garnitura pentru friptura sau adaugat in salate.
- Acesta va oferi un gust placut mancarurilor, dar in primul rand un plus de sanatate.
- Daca ai pofta de un desert exotic, poti adauga bobitelor de cous-cous niste alune, scortisoara si zahar, servindu-l cu lapte.