Crema de caju cu portocale ORANGNUTAN Diet Food, bio, 200 g
Crema de caju cu portocale ORANGNUTAN Diet Food, bio, 200 g
Descriere - Crema naturala, produs certificat ecologic, bogata in proteine si grasimi sanatoase, preparata fara adaosuri din nuci caju, cocos si ulei de portocale.
- Aceasta este o crema delicioasa, fara aditivi, produs ideal pentru gurmanzi dar si pentru diete.
- Reprezinta o combinatie gurmanda de nuci caju, cocos mousse, sirop de cocos si ulei de portocale ce poate fi consumata tartinat sau in umpluturi in produse de patiserie.
- Constituie o alternativa ideala pentru mancarurile dulci sau prea grase, sarace de cele mai multe ori in substante nutritive.
- Face parte din noua gama de creme gurmande Diet FOOD.
Proprietati - Nucile caju sunt recomandate de nutritionisti ca ingredient sanatos in cadrul unor diete, fie ele pentru slabit sau tonifierea organismului, ca urmare a continutului scazut de grasimi.
- Caju are un continut bogat de proteine, fibre, potasiu, fier si zinc.
- Deasemenea in compozitia sa se regasesc si vitaminele din complexul B si vitamina E.
- Grasimile continute compuse din acidul oleic sunt benefice pentru sistemul cardiovascular, iar mineralele reduc tensiunea arteriala, protejand totodata si sistemul osos.
- Alunele caju sunt bogate in antioxidanti precum seleniu si vitamina E care impiedica oxidarea radicalilor liberi.
Continut - Un borcan contine 200g crema de caju cu portocale, produs ecologic.
- Ingrediente: nuci caju prajite* 50%, cocos mousse*, sirop de cocos*, ulei de portocale 1%, * = agricultura ecologica.
- Alergeni: produsul contine urme de susan si alte fructe oleaginoase.
- Valori nutritionale/100g: grasimi (lipide) 47g din care acizi grasi saturati 28g, carbohidrati (glucide) 25g din care zaharuri 13g, proteine 12g, sare 0.04g, valoare energetica la 100g 588kcal sau 2445Kj.
Utilizare - Poate fi folosita atat ca o gustare, intinsa pe paine, in fursecuri, dar si in preparate culinare mai elaborate.
- Conditii de pastrare si consum: se depoziteaza intr-un loc racoros, uscat.