Crema de Cocos (smantana vegetala) fara gluten, Isola Bio, 200 ml
Crema de Cocos (smantana vegetala) fara gluten, Isola Bio, 200 ml
Descriere - Crema vegetala de cocos este o alternativa vegetala pentru smantana din grasime de lapte.
- Poate fi folosita pentru gatit.
- Acidul lauric din laptele de cocos are proprietati antibacteriene, fiind antiviral si anifungic.
- Este un produs vegetal fara colesterol si fara gluten.
- Produs Kosher.
Proprietati - Contine vitamine, in special vitamine din complexul B, acestea avand rol de a combate anemia, de a stimula maduva osoasa hematogena sa produca celule ale sangelui, ajuta la refacerea structurilor nervoase si la sporirea longevitatii neuronilor, au rol in mentinerea sanatatii sistemului nervos.
- Nuca de cocos contine in proportie de 90 la suta grasimi saturate, grasimi 'bune', esentiale pentru absorbtia calciului in oase.
- Nuca de cocos este foarte bogata in magneziu, fier si fosfor, calciu si antioxidanti pretiosi. Concret, in 100 de grame de nuca de cocos sunt 15 grame de carbohidrati, 9 grame de fibre, 33 de grame de grasimi, dintre care 29 de grame sunt grasimi sanatoase si 3,3 grame de proteine.
Continut - O cutie contine 200ml de crema de cocos, produs certificat ecologic.
- Ingredientele provin din agricultura bio.
- Informatii nutritionale medii pentru 100 ml produs: energie 173/712 kcal/kj, grasimi 17g(din care acizi grasi saturati 15,6g), cabohidrati 3,3g(din care zaharuri 1,6g), fibre 0.4g, proteine 1,4g, sare 0,05g.
- Produs in Italia.
Consum - Crema vegetala de ovaz este o alternativa pentru smantana de origine animala si poate fi folosita chiar si pentru gatit, nu doar pentru asezonat.
- Dupa deschidere, va recomandam, sa o pastrati in frigier si sa o consumati in cel mult 3 sau 4 zile.