Drojdie maia din spelta naturala, Primeal, 100 g
Drojdie maia din spelta naturala, Primeal, 100 g
Descriere - Produs de tip maia din spelta, cereala care e un stramos al graului ce nu a fost modificat genetic.
- Se combina de minune cu cu faina de spelta pentru painea rustica.
- Confera painii o savoare fina si aromata.
Proprietati - Produs provenit din fermentatie naturala.
- Asigura gust, aroma si durata crescuta de conservare a painii.
- Alergeni: contine gluten.
Continut - Un pliculet contine 100 g de Maia din extract de spelta.
- Ingrediente: maia de spelta 100%, inactiva, provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata.
- 78% din ingrediente provin din agricultura ecologica.
- 100g de produs contin in medie: valoare energetica: 388kcal/1644kJ, grasimi (lipide) 2,9g, carbohidrati (glucide) 65,5g, proteine 21,7g, fibre 6,8g.
Consum - Amestecati 25 g de drojdie de spelt cu 500 g de faina, cu sare (20 g/kg de faina) si cu apa calduta.
- Framantati cu mana (sau electric) timp de circa 5 minute si lasati sa se odihneasca acoperit timp de o jumatate de ora.
- Formati painici si lasati-le sa se odihneasca timp de 45-60 minute.
- Preincalziti cuptorul fixand termostatul la 7-8 si coaceti timp de 35-45 minute.
- Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.
- Pastrati la loc uscat, ferit de razele soarelui.