Faina de canepa, bio, 250g
Faina de canepa, bio, 250g
Descriere - In faina de canepa intalnim un procent mare de fibre alimentare, 30%, care te vor ajuta sa ai un tranzit intestinal optim pentru confortul si sanatatea ta.
- De asemena, contine acizi grasi esentiali omega 6 si omega 3 in raportul optim de 3:1.
- Microelementele prezente in faina de canepa includ strontiu, torium, arsenic si crom. Alte elemente continute mai sunt: lecitina, colina, inositol, fitosteroli.
Proprietati - Suplineste foarte bine lipsa carnii, datorita continutului de proteine si a prezentei celor 8 aminoacizi esentiali.
- Continutul de colagen si fibrogen recomanda faina de canepa pentru stoparea caderii parului.
- Are un index glicemic scazut (carbohidrati 22,7%), fiind in acelasi timp nutritiva. Astfel, ea poate sa dea senzatia de satietate fara sa creasca nivelul zaharului in sange.
- Contine 210 mg calciu la 100 g produs. Fiind din resursa naturala, calciul este usor asimilabil. In plus, suplimentul de acizi grasi esentiali in organism creste absorbtia calciului si descreste eliminarea pe cale urinara a acestuia. Astfel, pastram in oase o cantitate mai mare din acest mineral, ceea ce duce la intarirea lor.
Continut - O punga contine 250 de grame de faina de canepa, produs certificat ecologic.
- Ingrediente:faina din seminte de canepa*,din seminte degresate,*-provin din agricultura ecologica
- Poate contine urme de gluten.
Consum - Se adauga la prepararea diverselor mancaruri sau produse de patiserie, deserturi.