Faina de hrisca fara gluten, Bauck Hof, bio, 500 g
Faina de hrisca fara gluten, Bauck Hof, bio, 500 g
Descriere - Aliment usor de digerat, fara gluten, hrisca are multiple beneficii nutritive.
- Produs certificat fara gluten, intr-o unitate de productie certificata fara gluten.
- Faina se poate utiliza ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva.
Proprietati- Produs indicat pentru produse de brutarie, patiserie si alte preparate culinare.
Continut - O punga contine 500 de grame de Faina de hrisca fara gluten, vegana, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: faina de hrisca*. *=agricultura ecologica.
- 100 g de produs contin: valoare energetica 361 kcal/1531 kj; lipide (g) 2,7 din care acizi grasi saturati 0,5; glucide (g) 71,0 din care zaharuri 0,4; fibre alimentare (g) 3,6; proteine (g) 12,0; sare (g) <0,01.
Utilizare - Ingrediente (reteta) pentru clatite de hrisca fara gluten: 100g de faina de hrisca, 80g de faina de orez, 300ml de apa (pentru clatite mai aromate se poate folosi si lapte de orez sau lapte de vaca), 3 oua, 1 varf de cutit de sare, 1 varf de cutit de nucsoara, 1 varf de cutit de piper, unt sau ulei.
- Faina, ouale, sarea si condimentele se amesteca cu cca jumatate din lichid cu un tel pana se omogenizeaza, iar apoi se adauga si restul lichidului.
- Se pot coace intr-o tigaie la foc mic pe ambele parti pentru a se rumeni.
- Dupa deschidere, tineti departe de surse de lumina si caldura.
- Pastrati intr-un loc uscat si racoros.