Faina de ovaz integrala fara gluten Bauck Hof, bio, 350 g
Faina de ovaz integrala fara gluten Bauck Hof, bio, 350 g
Descriere - Poate fi utilizata in preparate de brutarie, patiserie.
- Produs certificat fara gluten, intr-o unitate de productie certificata fara gluten.
- Fara coloranti, fara conservanti.
- Produs vegan.
Proprietati - Produs indicat pentru produse de brutarie, patiserie si alte preparate culinare.
- Faina se poate utiliza si ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva.
Continut - O punga contine 350 de grame de Faina de ovaz fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: faina de ovaz*. *=agricultura ecologica biodinamica.
- 100 g de produs contin: valoare energetica kj: 1560, kcal: 370, grasimi: 6.7g, acizi grasi saturati: 1.1g, glucide: 59.5g, zaharuri: 0.8g, fibre: 9.7g, proteine: 13.2g, sare: 0.01g.
Utilizare - Dupa deschidere, tineti departe de surse de lumina si caldura.
- Pastrati intr-un loc uscat si racoros.