Faina din cocos Diet Food, bio, 450 g
Faina din cocos Diet Food, bio, 450 g
Descriere - Produs bio cu indice glicemic scazut, bogat in fibre si proteine, poate fi consumata de catre diabetici, vegetarieni si vegani, in mod natural fara gluten (poate contine urme).
- Aceasta faina de cocos este un produs raw, bogat in fibre.
- Faina de cocos este o alternativa delicioasa la alte tipuri de faina.
- Aceasta are un continut scazut de calorii si zahar si indicele glicemic scazut.
- E foarte populara in randul persoanelor care sufera de diabet, vegetarieni, si a persoanelor care tin diete fara gluten.
Proprietati - Este produsa din nuca de cocos uscata si pulbere de miez de nuca de cocos din care este extrudat uleiul de cocos.
- Are o aroma distincta de cocos si un gust delicat, dulce.
- Are capacitatea de a absorbi umiditatea din preparate.
- Reprezinta o sursa buna de acid lauric cu rol in sustinerea sistemului imunitar si endocrin.
- Are un continut ridicat de proteine si fibre ce sprijina digestia si detoxifierea.
- Este o sursa buna de mangan, vitamina C, tiamina.
- Contribuie la reglarea nivelului metabolismului si al zaharului din sange.
- Are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati - sursa de energie disponibila rapid.
- Are un indice glicemic scazut ce protejeaza impotriva supratensiunii datorata cresterii bruste a nivelului de zahar din sange.
Continut - O punga contine 450g faina de cocos, produs ecologic.
- Ingrediente: nuca de cocos*, * = agricultura ecologica.
- Alergeni: Poate contine urme de soia, grau si gluten.
- Valori nutritionale/100g: grasimi (lipide) 12 g din care acizi grasi saturati - 11,5 g, carbohidrati (glucide) 54 g din care zaharuri - 23,3 g, proteine 18g, sare 0,15 g, fibre 30g, valoare energetica la 100g 1772 kJ / 422 kcal.
Utilizare - Ideala atat pentru feluri de mancare dulci, cat si sarate, aducand note placute de nuca de cocos, fara a schimba gustul alimentelor.
- Faina de nuca de cocos este potrivita pentru mancaruri usoare, dar si pentru a ingrosa supe, sosuri, salate sau topping-uri pentru iaurt, inghetata, milkshake.
- Poate fi folosita la coacere pentru paine, briose, prajituri, biscuiti, clatite si vafe.
Pentru coacere faina de nuca de cocos nu poate fi combinata cu alte fainuri in raport de 1 : 1.
- Acest lucru se datoreaza faptului ca este foarte absorbanta, astfel incat trebuie sa folositi doar o cantitate mica
- Termen valabilitate: 2 ani de la producere
- Conditii de pastrare: in loc uscat, ambalajul de tip zip permitand inchiderea etansa dupa fiecare utilizare.