Faina integrala de orez fara gluten Bauck Hof, bio, 500 g
Faina integrala de orez fara gluten Bauck Hof, bio, 500 g
Descriere - Faina de orez este usor de digerat, cu un continut bogat de nutrienti, ideala si pentru hrana copiilor.
- Produs certificat fara gluten, intr-o unitate de productie certificata fara gluten.
- Perfecta pentru preparate precum budinci, clatite, galusti, etc.
Proprietati - Produs indicat pentru produse de brutarie, patiserie si alte preparate culinare.
- Faina se poate utiliza ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva.
- Produs certificat biodinamic (Demeter).
Continut - O punga contine 500 de grame de Faina integrala de orez fara gluten, produs certificat ecologic de Ecocert cu certificarea RO-ECO-OO7.
- Produs vegan.
- Ingrediente: faina integrala de orez**. *=agricultura ecologica biodinamica.
- 100 g de produs contin: valoare energetica 1490 Kj/352 kcal; grasimi (g) 2,2 din care acizi grasi saturati (g) - 0,6; glucide (g) 74,0 din care zaharuri (g) - 0,7; fibre (g) 2,2; proteine (g) 7,8; sare (g) 0,03.
Utilizare - Ingrediente (reteta) pentru budinca de orez pentru 2 persoane: 500 ml lapte sau 350 ml bautura de soia, 50 g faina de orez, un varf de cu?it de sare, un varf de cutit de vanilie burbon, unt, scortisoara si zahar.
- Faina de orez, zaharul, sarea, vanilia se dizolva in jumatate din cantitatea de lapte, amestecand continuu pentru a nu face cocoloase.
- Restul de lapte se fierbe.
- Se adauga amestecul de faina de orez peste lichidul fierbinte si se amesteca in tipul fierberii pana la obtinerea unei paste consistente.
- Serviti cu unt topit, scortisoara si zahar.
- Delicios cu gem de visine.
- Dupa deschidere, tineti departe de surse de lumina si caldura.
- Pastrati intr-un loc uscat si racoros.