Falafel fara gluten Bauck Hof, bio, 160 g
Falafel fara gluten Bauck Hof, bio, 160 g
Descriere - O adevarata reteta de falafel pentru un imbis arabesc, umpluturi vegetale si piure de naut.
- Cu un mix aromat de condimente care vor da gust si savoare preparetelor voastre.
- Usor si rapid de preparat.
- Produs vegan, fara gluten.
Proprietati - Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru certificarea lipsei de gluten, in laboratorul producatorului imediat dupa productie.
- Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiaca Germana.
Continut - O cutie contine 160 g Falafel fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: srot de naut*, faina de naut*, sare de mare, chimen*, patrunjel*, praf de usturoi*, coriandru*, piper alb*, * = din agricultura ecologica.
- Continut nutritiv/100g: kj: 1418kcal: 338, grasimi: 6g, acizi grasi saturati: 1,1g, glucide: 43g, zaharuri: 2,8g, fibre: 15g, proteine: 18g, sare: 2,1g.
- Poate contine urme de fructe in coaja, nuci si susan.
Consum - Amestecati continutul ambalajului cu apa fierbinte si lasati sa se odihneasca 30 minute.
- Incingeti uleiul intr-o tigaie.
- Din aluatul de falafel formati chiftelute si prajiti-le pe toate partile pana devin aurii.
- Sunt ideale cu sos de iaurt sau verdeturi.