Fasole Mung Smart Organic, bio, 500g
Fasole Mung Smart Organic, bio, 500g
Descriere - Originara din Asia, fasolea Mung este folosita atat la gatit, cat si la germinat.
- Asemanatoare boabelor de mazare, dar avand o forma ovala, fasolea Mung are invelisul verde intens si miezul galbui.
- Este mult mai dulce, fierbe mai usor si este mai saraca in oligozaharide, substante complexe responsabile de aparitia simptomelor de flatulenta la celelalte soiuri de fasole.
- Este bogata in proteine vegetale, aminoacizi esentiali si enzime care ajuta digestia.
Proprietati - Este bogata in proteine, precum si in clorofila, care ii si da culoarea verde.
- De asemenea contine toti aminoacizii esentiali si numeroase enzime care faciliteaza digestia.
- Fasolea Mung are un continut scazut de amidon, fata de fasolea boabe si nu provoaca gaze.
- In plus, are un gust delicios, o culoare verde-proaspat si de ce nu, aduce un element nou in bucataria noastra
Continut - O punga contine 500g de fasole Mung, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fasole Mung*, *=din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: energie 1481kJ/351kcal, grasimi 1,0g din care acizi grasi saturati 0,0g, carbohidrati 53,0g din care zaharuri 6,0g, fibre 16,0g, proteine 24,0g, sare 0,03g.
Consum - Bucataria filipineza face adesea combinatii de fasole mung cu usturoi, ceapa, carne si foi de dafin.
- Dupa ce fierbe, se poate adauga in salate, se poate prepara ca o mancare de fasole, sau ca o tocanita ori chiftelute.