Frunze de salvie tocate, bio, 12,5g
Frunze de salvie tocate, bio, 12,5g
Descriere - Denumirea latina a salviei inseamna -vindecatoarea- sau -salvatoarea- intr-atat de utila era socotita pentru sanatate aceasta planta.
- Salvia are un rol dublu - atat mirodenie, cat si remediu natural.
- Salvia este condimentul preferat al italienilor si francezilor pentru gustul ei proaspat, picant, usor amarui.
- Salvia uscata are o aroma mai puternica decat planta proaspata.
-Proprietati - Francezii, dar si spaniolii fac supe simple cu verdeturi si in primul rand salvie considerandu-le adevarate elixire pentru detoxifierea corpului.
- Frunzele de salvie contin substante cu puternice efecte antibacteriene si antifungice (combat ciupercile parazite), deci ar putea fi utile pentru afte, gingivite, abcese dentare.
- Salvia stimuleaza digestia si regleaza apetitul prin uleiurile eterice continute, o proprietate demna de retinut pentru toate condimentele.
-Continut - O punga contine 12,5 g frunze de salvie tocate, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: frunze de salvie tocate*, *ingredient din agricultura ecologica.
-Consum - Se pastreaza in loc racoros si uscat.
- Salvia poate fi folosita pentru a da gust la nenumarate preparate, cum ar fi mancarurile de cartofi, mazare, linte, fasole, supe, peste si fructe de mare, paste, branzeturi etc.
- Puteti aromatiza si uleiul de masline cu salvie, asa cum fac cretanii, dar si otetul pentru salate.