Fulgi de amarant integral Spielberger, bio, 250 g
Fulgi de amarant integral Spielberger, bio, 250 g
Descriere - Acesti fulgi pot fi adaugati la musli si merg de minune la dulciuri si terciuri nutritive pentru copii.
- Pot fi folositi si la supe, gustari dulci, paine sau produse de patiserie.
Proprietati - Amarantul este foarte bogat in proteine (bogat in lizina - proteina de inalta calitate, indispensabila pentru refacerea tesuturilor si producerea de anticorpi), calciu, fibre, magneziu, fosfor, mangan si fier.
- Este o proteina completa, precum quinoa si contine toate cele 8 tipuri de aminoacizi.
- Este o sursa buna de acizi grasi polinesaturati si contine vitamina E in cantitati similare uleiului de masline.
- De asemenea, amarantul este usor de digerat.
- Cerealele integrale sunt mai intai spalate, introduse la abur si apoi se preseaza pentru obtinerea fulgilor.
- Acest lucru pastreaza nealterate toate calitatile cerealei integrale.
- Acesti fulgi sunt recomandati pentru prepararea produselor de patiserie si a altor alimente, sporind valoarea nutritionala a oricarui fel de mancare.
Continut - O punga contine 250 g Fulgi de amarant integrali, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulgi de amarant integrali*, * = din agricultura ecologica.
- Continut nutritiv/100g: kj: 1540, kcal: 365, grasimi: 8.8g, acizi grasi saturati: 1.9g, glucide: 56.8g, zaharuri: 1.7g, proteine: 15.8g, sare: 0.06g.
Consum - Turnati intr-un bol lapte cald sau rece.
- Adaugati fulgii de amarant.
- Puteti fierbe laptele cu fulgii de amarant timp de cateva minute pentru a obtine un terci cald gustos.
- Puteti utiliza acesti fulgi la prepararea de numeroase feluri de mancare si la ingrosarea preparatelor precum supe, budinci etc.