Fulgi din 5 cereale FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 475 g, ecologic
Fulgi din 5 cereale FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 475 g, ecologic
Descriere - Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun.
- Amestecul fin al diferitelor cereale are un gust crocant si fraged.
- Ovazul, orezul, hrisca dar si meiul provin din agricultura ecologica biodinamica si nu contin gluten.
Proprietati - Ovazul sanatos, energizant este cultivat in ferme care practica agricultura ecologica si apoi prelucrat atent, sub control strict, sub forma de musli fara gluten.
- Fulgii integrali asigura un bun tranzit intestinal.
- Orezul, hrisca, quinoa si meiul furnizeaza impreuna cu ovazul un continut extrem de nutritiv si de sanatos.
Continut - O punga contine 475 g fulgi din 5 cereale fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulgi de ovaz integrali** fara gluten 74%, fulgi de orez integrali** 8%, hrisca** 8%, quinoa* 5%, mei integral** 5%., *=agricultura ecologica.
- Fara zahar adaugat.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 155, 0kcal: 367grasimi: 5,8g, acizi grasi saturati: 1.0g, glucide: 62,0g, zaharuri: 0,8g, fibre: 8,2g, proteine: 13,0g, sare: <0,01g, magneziu: 118,4mg, zinc: 3,31mg, acid folic: 73,6µg, *DZR=doza zilnica recomandata.
Utilizare - Continutul de fulgi din cereale se poate servi atat cu lapte cald, cat si cu lapte rece.
- Dupa gust se pot adauga fructe uscate, amestecuri de seminte sau iaurt.