Fusilli din hrisca, fara gluten, bio, 250g
Fusilli din hrisca, fara gluten, bio, 250g
Descriere - Fusilli din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum in cazul persoanele cu intoleranta la gluten.
- Hrisca este utila si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima.
- Hrisca are o aroma foarte placuta, amintind usor de nuca, astfel incat pastele din hrisca sunt foarte gustoase chiar servite doar cu putin ulei de masline si sare.
- Sursa de fibre, produs bogat in vitamina E si vitamine din grupa B.
Proprietati - Fara gluten, fiind recomandata persoanelor cu intoleranta sau sensibilitate la gluten.
- In hrisca se gasesc proteine sanatoase si toti cei 9 aminoacizi esentiali, inclusiv lizina.
- Hrisca este bogata in fier, antioxidanti si vitamine precum zinc, cupru si niacina.
- Contine 80% carbohidrati sanatosi, fiind buna si pentru digestie.
Continut - Un pachet contine 250g de fusilli din hrisca fara gluten, produs certificat ecologic fr Bioagricert, cu numarul: IT-BIO-007.
- Ingrediente: faina de hrisca*. *din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale pentru 100g produs: energie 347/1469 kcal/kj, grasimi 2,9g, din care acizi grasi saturati 0,7g, carbohidrati 67g din care zaharuri 0.9g, proteine 11g, fibre 4,5g, sare 0g.
- Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie, Certificat: IT-057-02
Consum - Puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert 5 sau 6 minute, pana ajung la consistenta dorita.
- Scurgeti si clatiti cu apa rece.
- Serviti pastele calde cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.