Gelatina pentru legume FARA GLUTEN Biovegan, bio, 18 g
Gelatina pentru legume FARA GLUTEN Biovegan, bio, 18 g
Descriere - Agaranta este un gelifiant 100% vegetal de origine organica, extras din alge organice in combinatie cu maranta organica.
- Gratie combinatiei dintre cele doua, consistenta va fi una maleabila ce se va taia foarte usor.
- Agaranta inlocuieste cu succes gelatina.
Proprietati - Produs certificat ecologic.
- Agar agar, denumit si geloza, este un produs organic cu putere mare de gelifiere ce se obtine din algele marine rosii.
- Amidonul ce se gaseste in radacina plantei maranta este un liant utilizat in intreaga lume, avand aroma neutra si subtila si fiind folosit cu succes pentru sosuri fine, creme, dulceturi si biscuiti.
- Produs vegan, fara gluten.
Continut - Un pachet contine 18g Gelatina pentru legume FARA GLUTEN, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: agent de gelifiere (Agar agar*, faina de arorut*), agent acidifiant: monopotasiu tartrat. *provin din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: 245/1017 kcal/kj, grasimi <0.5g, fibre 50g, sare 0.34g, glucide 33g din care zaharuri <0.5g.
Utilizare - Dozare: amestecati plicul de 6 g cu 500 ml lichid pentru a obtine gelifiantul.
- Preparare: Agaranta se omogenizeaza cu 100 ml lichid rece si se adauga apoi in restul de lichid rece, apoi se da in clocot si se lasa sa fiarba 2 minute la foc mic.
- Pentru prepararea la rece: agaranta se amesteca intr-o oala mica cu 100 ml lichid rece, se da in clocot si se lasa la foc mic timp de 1 minut amestecand continuu. Se lasa putin la racit, apoi se adauga pe rand ingredientele reci si se amesteca incet si acestea. Respectati aceasta ordine. Se ajunge la gradul optional de gelificare dupa aprox. 3 ore de stat la frigider.