Gelatina vegana incolora fara gluten, bio, 2 x 6 g
Gelatina vegana incolora fara gluten, bio, 2 x 6 g
Descriere - Gelatina vegana de la Biovegan nu contine gluten.
- Este adecvata pentru torturi, tarte si alte preparate care necisita ornare faca colorare.
- Reteta deosebita a gelatinei Biovegan fara zahar evidentiaza in mod special, prin consistenta sa lucioasa si maleabila, prospetimea fructelor de pe tarte sau torturi.
Proprietati - Fara lactoza.
- Fara gluten.
- Fara organisme modificate genetic.
Continut - Un pliculet contine 6 g de Gelatina vegan incolora fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: agar agar*, amidon din cartofi*, faina arorut*, agent de acidifiere: monopotasiu tartrat. *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Consum - Amestecati continutul plicului cu 250 ml apa rece si indulciti dupa gust.
- Amestecati lichidul in mod continuu si dati scurt in clocot.
- Luati apoi oala de pe foc si mai amestecati din cand in cand.
- Lasati timp de aprox. 10 minute la racit pana devine putin mai consistenta.
- Luati glazura lingura cu lingura si distribuiti deasupra tartei incepand din mijlocul acesteia.
- Puteti taia tarta dupa ce s-a racit (aproximativ 30 minute).