Gelifiant FARA GLUTEN Biovegan, bio, 22 g
Gelifiant FARA GLUTEN Biovegan, bio, 22 g
Descriere - Gelifiant organic ideal pentru realizarea de dulceturi, marmelade, gemuri din fructe proaspete de sezon.
- Gratie lipsei conservantilor din acest produs, durata de viata a preparatelor poate fi extinsa.
- Zaharul folosit, fructele proaspete, curatenia preparatului, a borcanelor si capacelor prelungesc perioada de conservare.
- Adaugarea de ingrediente nefierte scurteaza perioada de conservare.
Proprietati - Produs certificat ecologic.
- Alternativa rapida pentru prepararea piureurilor de fructe.
- Agar agar, denumit si geloza, este un produs organic cu putere mare de gelifiere ce se obtine din algele marine rosii.
- Amidonul ce se gaseste in radacina plantei maranta este un liant utilizat in intreaga lume, avand aroma neutra si subtila si fiind folosit cu succes pentru sosuri fine, creme, dulceturi si biscuiti.
- Produs vegan, fara gluten.
Continut - Un plic contine 22g Gelifiant FARA GLUTEN Biovegan, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: Amidon de cartofi*, faina arorut*, agent de gelificare ( agar-agar*, pectina). *provin din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 205/866 kcal/kj, glucide 50g din care zaharuri 2.5g, fibre 8.3g, proteine <0.5g, sare 0.3g, grasimi <0.1g.
- Poate contine urme de soia, mustar sau migdale.
Utilizare - Pentru 1kg de fructe taiate sau 600ml suc bio rece turnati continutul plicului si amestecati.
- Adaugati 4 linguri(35-40ml) de suc de lamaie ecologic sau 3g acid citric si 300g de indulcitor uscat. La indulcitorul lichid calculati ca acesta sa fie inclus in masa totala dozata. Puneti la fiert iar dupa ce incepe sa fiarba mai lasati 3 minute. Pe tot timpul procesului de incalzire si fierbere amestecati incontinuu.