Granola cu Mango si Caju Bjorg, bio, 350 g, ecologic
Granola cu Mango si Caju Bjorg, bio, 350 g, ecologic
Descriere - Cum sunt fabricate cerealele Granola Bjorg?
- Etapa 1 - Fulgii de ovaz integral sunt glazurati cu zahar de trestie nerafinat.
- Etapa 2 - Amestecul obtinut se da la cuptor pentru a realiza pepite de cereale crocante si aurite.
- Etapa 3 - Rezultatul obtinut se asezoneaza cu un amestec generos de mango, bucati de nuca de cocos cocos si bucati de caju.
Proprietati
- Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de peste 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia.
- Aceasta inseamna pentru Bjorg alimente ecologice din ingrediente atent selectionate si asociate pentru calitatile lor nutritionale.
- Produs ambalat in atmosfera protectoare.
- Fara ulei de palmier.
Continut - O punga contine 350g granola cu mango si caju, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali 69%, zahar de trestie* nerafinat 9,5%, ulei de floarea soarelui*, inulina, nuci caju* 5%, feliute de nuca de cocos* 3,5%, piure de mango* liofilozat 2%, *=agricultura ecologica.
- Alergenii sunt ingrosati in lista de ingrediente.
- Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1805 Kj/431 kcal; Grasimi (g) – 16 din care acizi grasi saturati (g) - 4.8; Glucide (g) – 57 din care zaharuri (g) - 14; Fibre alimentare (g) – 9,3; Proteine (g) – 10; Sare (g) – 0,01.
- Poate contine urme de lapte, nuci, susan si soia.
Utilizare - Serviti la micul dejun impreuna cu lactate sau bauturi de origine vegetala.
- Sugestia noastra: 150g de iaurt grecesc 10% cu 50g de granola, indulciti, dupa gust, cu o lingurita de miere sau dulceata.
- Pastrati la loc uscat si racoros.