Maia din extract de quinoa FARA GLUTEN, bio, 20g
Maia din extract de quinoa FARA GLUTEN, bio, 20g
Descriere - Extract ecologic pentru aluat (maia), din quinoa, recomandat pentru prepararea painii, conferind acesteia un gust exotic de nuci de quinoa.
- Dintr-un plic se obtin circa 750 g de paine.
- Quinoa este numele unei cereale arhaice, originare din America de Sud, unde creste la mari altitudini (chiar si la 4000 de m).
- Boabele mici, relativ rotunde, de culoare alb-cenusiu-galbui, sunt deosebit de hr?nitoare si foarte sanatoase, fiind bogate in aminoacizi esentiali, acizi grasi nesaturati si vitamine si lipsite de colesterol.
Proprietati - Fara lactoza.
- Fara gluten.
- Fara organisme modificate genetic.
Continut - Un pliculet contine 30 g de Maia din extract de quinoa, fara gluten, produs certificat ecologic DE-OKO-006.
- Ingrediente: faina de quinoa fara gluten*. *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- 100% din totalul ingredientelor sunt ecologice.
- Informatii nutritionale/100 g: energie 1632 kj/390 kcal, proteine 9.7 g, carbohidrati 80 g (din care glucide 2 g), lipide 2.4 g (din care acizi grasi saturati 0.35 g), fibre 2.5 g, sodiu 0.0 mg.
Consum - Puteti folosi maiaua in combinatie cu drojdie fara gluten pentru a asigura dospirea.
- Utilizati pentru aluaturi de patiserie sau brutarie.
- Pastrati la loc uscat si racoros.