Masline Kalamata violet, fara samburi, in saramura, bio, 335g
Masline Kalamata violet, fara samburi, in saramura, bio, 335g
Descriere - Masline Kalamata, originare din Grecia, culese la maturitate si conservate in saramura, cu o aroma placuta si un gust puternic.
- Maslinele sunt un aliment de baza in dieta mediteraneana, cu numeroase beneficii pentru sanatate.
- Sunt bogate in acid linoleic, un nutrient benefic in special mamelor care alapteaza.
Proprietati - Au putine glucide si sunt o sursa excelenta de acizi grasi monosaturati.
- Contin vitamina E si o serie de minerale precum: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, cupru si seleniu.
- In plus, contin proteine, vitamina C, vitamina K si alte elemente care se pastreaza chiar si atunci cand maslinele sunt conservate in saramura.
Continut - Un borcan contine 335g de masline Kalamata fara samburi, in saramura, certificate ecologic.
- Ingrediente: masline* Kalamata (masline*, sare de mare), apa, otet din vin*; *ingredientele provin din agricultura ecologica.
Consum - Maslinele pot fi consumate crude sau pot fi gatite in multe feluri.
- Daca adaugati masline in friptura de la cuptor, acestea vor fragezi carnea, iar maslinele presarate pe o pizza delicioasa ii vor spori gustul, adaugand o aroma deosebita.