Miere de Manuka Melora, MGO 100+ (UMF 5) Noua Zeelanda, 500 g, naturala
Miere de Manuka Melora, MGO 100+ (UMF 5) Noua Zeelanda, 500 g, naturala
Descriere - Mierea de Manuka MELORA MGO 100+ (UMF 5+) este miere cruda monoflora, certificata pentru autenticitate si nivel de bioactivitate de laboratoare independente, in conformitate cu standardele oficiale de analiza ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora cu factor activ MGO certificat.
- Mierea este recoltata din flora salbatica a Noii Zeelande, din zone impadurite si nepoluate, unde arbustul de Manuka creste in mod natural.
- MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
- Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
Proprietati - Sustine buna functionare a organismului, intarind sistemul imunitar.
- Indulcitor natural si sanatos, contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime vii, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc).
- Puternice proprietati antioxidante, datorita cantitatii mari de compusi fenolici. Folosita zilnic, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare). Mierea de Manuka reprezinta „standardul de aur” pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice si geografice.
Continut - Un borcan contine 500g miere de Manuka monoflora MGO 100 (UMF 5+), produs natural.
- Produsul contine minimum 100 mg metilglioxal natural (MGO) per kg, conform sistemului de masurare oficial UMF (www.umf.org.nz, nr. licenta 2015).
- Ingrediente: miere de Manuka monoflora MGO 100+ (UMF 5+).
Utilizare - Consumati 1 lingura sau 1 lingurita de miere de cel mult 4 ori pe zi.
- Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
- Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.
- Pastrati recipientul cu capacul inchis.
- Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.
- Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.
- Nu este necesara pastrarea la frigider.