Miso din orez integral Johsen, bio, 300g
Miso din orez integral Johsen, bio, 300g
Descriere - Miso este un condiment traditional japonez obtinut prin fermentarea orezului impreuna cu soia, sare si ciuperci.
- Se foloseste la condimentarea diverselor mancaruri, in loc de sare.
- Preparat artizanal, fara pasteurizare, din ingrediente de calitate.
Proprietati - Miso este un aliment bogat in proteine, fibre, vitamine si minerale.
- Este bogat si in enzime cu rol crucial in procesul de digestie si in extragerea nutrientilor din alimente.
- Creste imunitatea, imbunatateste calitatea sangelui si a limfei.
Continut - Un borcan contine 300 g de Miso din orez integral, sub forma de pasta, produs certificat ecologic de La Finestra sul Cielo.
- Ingrediente: Soia bio 46,5%, *orez integral bio 32,6%, sare de mare, apa, koji (Aspergillus oryzae). *=ingrediente din agricultura ecologica.
- 79.1% din ingrediente provin din agricultura ecologica.
- 100g de produs contin in medie, valoare energetica: 642kj/154kcal, Grasimi: 6,3g (din care grasimi saturate 1,1g), Carbohidrati: 9,0g (din care zaharuri 5,3g), Fibre: 6.3g, Proteine: 12g, Sare: 11.5g
- Poate contine urme de cereale cu gluten, fructe in coaja, arahide, soia.
- Produs vegan.
Consum - Miso are o savoare delicata, putand fi adaugat tuturor preparatelor culinare
- Se poate utiliza in prepararea dressing-urilor pentru salate, sandwich-urilor, in supe, marinate pentru legume sau ca inlocuitor al cafelei.
- Se dilueaza pasta de miso in putina apa, supa sau sos si apoi se adauga in mancare spre sfarsitul prepararii.
- Evitati fierberea preparatului pentru a-i pastra proprietatile enzimatice.