Miso din soia Hatcho, bio, 400g

Brand Ruskin
Vândut de Republica Bio
Produs disponibil
5971 Lei

Miso din soia Hatcho, bio, 400g

Descriere - Pasta Miso este un condiment japonez preparat din boabe de soia dupa o reteta traditionala, apreciat pentru aroma sa si proprietatile sale benefice.
- Se utilizeaza in loc de sare la condimentarea diverselor preparate culinare.
- Miso se fermenteaza in butoaie de lemn de cedru timp de 2 ani in conditii climatice naturale.
Proprietati - Procesul de fermentatie al pastei miso duce la divizarea proteinelor din soia in 18 aminoacizi diferiti, incluzandu-i pe toti cei considerati esentiali.
- Datorita acestui lucru, miso are un mare efect nutritiv, chiar consumata in cantitati foarte mici.
- Din procesul de fermentare rezulta enzime care ajuta la digerarea altor alimente, ca si la stimularea secretiilor gastrice din stomac.
Continut - O punga contine 400ml miso din soia Hatcho, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: boabe de soia*, apa, sare de mare, ferment: koji, *ingrediente din agricultura ecologica.
Consum - Ideal pentru supe, sosuri, mancaruri de legume si creme tartinabile.
- Se foloseste o lingurita de Hatcho Miso la o cana de lichid.
- Diluati pasta in putina supa sau sos si adaugati in mancare spre sfarsitul prepararii.
- Evitati fierberea prelungita pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste.

S-ar putea să-ți mai placă

Produse recomandate de la Ruskin

Alte produse vândute de Republica Bio

Sus