Mix de faina pentru cheescake, fara gluten, Bauck Hof, bio, 485 g
Mix de faina pentru cheescake, fara gluten, Bauck Hof, bio, 485 g
Descriere - Produs ideal pentru cheesecake.
- Obtineti un blat savuros, cu scortisoara aromata.
- Blatul este rapid si usor de preparat.
Proprietati - Fara gluten.
- Produs vegan.
- Cu ovaz nutritiv si bogat in fibre.
Continut - O cutie contine 485 g mix de faina pentru cheesecake fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali, fara gluten 47%, zahar de trestie integral, amidon de porumb, scortisoara*, *=din agricultura ecologica.
- 100g de produs contin in medie: valoare energetica: kj 1617/kcal 382, grasimi: 3.1g, acizi grasi saturati: 0.5g, glucide: 80g, zaharuri: 46g, fibre: 4.6g, proteine: 6.2g,sare: <0.01g.
- Poate contine urme de susan, nuci sau fructe in coaja.
Consum - Mod de preparare: cu ou si branza: 125g unt, 4 oua, 750g branza, suc de la 1/2 lamaie sau pentru placinta vegana: 125g unt, 750g iaurt de soia sau vanilie, suc de la 1/2 lamaie.
- Se topeste untul si se amesteca cu mixul de faina.
- Se lasa sa stea putin dupa care se aseaza intr-o forma cu diametrul de 24cm.
- Se ridica conturul circa 2cm dupa care cu dosul unei linguri introdusa in apa se preseaza foarte bine aluatul in forma.
- Pentru umplutura se amesteca foarte bine ouale cu branza si sucul de lamaie.
- Se toarna umplutura in forma din aluat se egalizeaza, dupa care se introduce in cuptor circa 50-60 minute la temperatura de 200 grade Celsius.