Mix de faina pentru prajituri FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 800 g, ecologic
Mix de faina pentru prajituri FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 800 g, ecologic
Descriere - Amestec de faina fara gluten pentru toate produsele de patiserie mixte, biscuiti si aluaturi fragede.
- Cu faina integrala de mei care asigura o buna digestie si un continut bogat de minerale si substante nutritive.
- Un mix din ingrediente ecologice atent selectionate.
Proprietati - Meiul are un continut bogat in minerale si alte substante nutritive.
- Cu un gust placut, faina de mei da o savoare deosebita preparatelor voastre culinare.
- Faina integrala avand un continut bogat in fibre asigura un bun tranzit intestinal.
- Produs certificat fara gluten.
Continut - O punga contine 800 g mix de faina pentru prajituri fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: amidon de porumb*, faina de orez*, faina integrala de mei*,faina integrala de orez*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 1463, kcal: 345, grasimi: 0.4g, acizi grasi saturati: 0.1g, glucide: 81,2g, zaharuri: 0.1g, fibre: 4.2g, proteine: 1.9g, sare: 0.01g.
Utilizare - Reteta de baza pentru un aluat de biscuiti: 100g mix de
faina, 1 lingurita de praf de copt, 100g zahar, 1 varf de cutit de sare, vanilie Bourbon, 4 oua.
- Se bate albusul de la ou cu sare cu ajutorul unui tel si se adauga 1/4 din zahar amestecandu-se in continuare pana se obtine o masa tare.
- Intr-un al doilea vas se pune galbenusul de ou cu restul de zahar si se amesteca.
- Se amesteca mixul de faina cu praful de copt si se toarna peste pasta obtinuta din galbenusul de ou.
- Se adauga cu grija si masa obtinuta din albusul de ou, amestecandu-se in continuare.
- Masa astfel obtinuta se toarna pe o hartie de copt care in prealabil a fost asezata intr-o tava si se introduce in cuptorul incalzit la 180 de grade C timp de 10-12 minute.