Mix pentru chec cu cacao FARA GLUTEN Biovegan, bio, 380 g, ecologic
Mix pentru chec cu cacao FARA GLUTEN Biovegan, bio, 380 g, ecologic
Descriere - Mix pentru chec cu cacao cu ciocolata neagra apetisanta.
- Aromatizat cu vanilie Bourbon si un praf de sare pentru un gust perfect.
- Acest mix este realizat pe baza de faina de orez si indulcit cu zahar de trestie.
Proprietati - Produs certificat fara gluten.
- Un produs simplu si rapid de preparat.
- Il puteti realiza doar adaugand apa minerala si ulei vegetal.
Continut - O cutie contine 380 g mix pentru chec cu cacao FARA GLUTEN, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: faina de orez*, zahar* de trestie crud, 11% glazura de ciocolata neagra* (masa de cacao*, zahar*, unt de cacao*), amidon de porumb*, 7% cacao*, praf de copt* (amidon de tapioca*, agent de crestere: carbonat de sodiu; acidifiant: tartrat de potasiu; pulbere de suc de lamaie*, agent de ingrosare: guma de guar*), agent de ingrosare: faina de roscove*, sare, vanilie Bourbon*.
- Valori nutritive: kj: 1657, kcal: 396, grasimi: 19g, acizi grasi saturati: 3,3g, glucide: 51g, zaharuri: 25g, fibre: 2,9g, proteine: 3,6g, sare: 0,33g.
Utilizare - Se adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala (la temperatura camerei) si 100 ml ulei vegetal intr-un castron apoi se amesteca aproximativ 2 minute cu un tel pana la omogenizarea continutului.
- Ungeti tava folosita (avand lungimea de 20 cm) cu ulei vegetal, dupa care umpleti tava cu aluatul cu ajutorul unei spatule.
- Preincalziti cuptorul la 180 C, dupa care lasati amestecul 45-55 minute la copt.
- Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului.
- Daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit.
- La final, lasati produsul inca 15 minute in tava, dupa care rasturnati-l pentru a se putea raci.