Mix pentru chec marmorat FARA GLUTEN Biovegan, bio, 380 g, ecologic
Mix pentru chec marmorat FARA GLUTEN Biovegan, bio, 380 g, ecologic
Descriere - Mix pentru chec marmorat apetisant si aspectuos.
- Aromatizat cu cacao ecologica pentru un gust perfect.
- Acest mix este realizat pe baza de faina de orez, cocos, lupin dulce si indulcit cu zahar de trestie.
Proprietati - Produs certificat fara gluten.
- Un produs simplu si rapid de preparat.
- Il puteti realiza doar adaugand apa minerala si ulei vegetal.
Continut - O cutie contine 380 g mix pentru chec marmorat FARA GLUTEN, produs certificat ecologic.
- Ingrediente pentru amestecul de copt: faina de orez*, zahar de trestie*, amidon de porumb*, faina de cocos*, gris de orez*, praf de copt* (amidon de tapioca*, agent de crestere*, carbonat de sodiu; acidulanti: tartrat de potasiu, pulbere de suc de lamaie*, agent de ingrosare: guma de guar*), faina de lupin dulce*, ingrosator: faina de roscove*; acidifiant: tartrat de potasiu; sare; emulgator: lecitina* (floarea soarelui*), *=agricultura ecologica.
- Ingrediente plic aroma: cacao*, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritive: kj: 1531, kcal: 365, grasimi: 14, acizi grasi saturati: 1,8g, glucide: 55g, zaharuri: 24g, fibre: 3,4g, proteine: 4,0g, sare: 0,43g
- Alergeni: lupin
Utilizare - Se adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala (la temperatura camerei) si 75ml ulei vegetal intr-un castron si se amesteca aproximativ 2 minute cu un tel pana la omogenizarea continutului.
- Cu ajutorul unei spatule, se adauga 2/3 din continut in tava (cu lungimea de 20 cm) unsa cu ulei vegetal.
- Intr-un alt cistron, se amesteca 4 linguri de apa impreuna cu cacao, iar continutul obtinut se adauga in amestecul initial si se rasuceste cu o furculita pentru a obtine forma spiralei.
- Preincalziti cuptorul la 180 C si coaceti timp de 45-55 minute.
- Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului.
- Daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit.
- La final, lasati produsul inca 15 minute in forma de coacere, dupa care rasturnati-l pentru a se putea raci.