Mix pentru negrese FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 400 g, ecologic
Mix pentru negrese FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 400 g, ecologic
Descriere - Mix rapid de coacere pentru 6 negrese mari sau 12 negrese mici.
- Timpul de preparare este foarte rapid de doar 5 minute, iar timpul de coacere de aproximativ 25 de minute.
- Acest amestec de copt reuseste cu lapte si ou sau chiar vegan!
Proprietati - Cu fulgi de ciocolata amaruie pentru un gust fara egal.
- Produs certificat fara gluten.
- Un produs simplu si rapid de preparat.
Continut - O punga contine 400 g mix pentru negrese fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: zahar* de trestie integral, amidon de porumb*, fulgi de ciocolata* amaruie 15% (zahar* de trestie integral, masa de cacao*, unt de cacao*, emulgator: lecitina de floarea soarelui*), faina integrala de orez*, pudra de cacao* 8%, agent de ingrosare: faina din seminte de roscove*, sare de mare, vanilie*, *=agricultura ecologica.
- Poate contine urme de proteina din lapte.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 1663, kcal: 393, grasimi: 5.1g, acizi grasi saturati: 3.0g, glucide: 81g, zaharuri: 54g, fibre: 4.4g, proteine: 4.1g, sare: 0.19g.
Utilizare - Mod de preparare cu lapte si ou: 200g unt, 2 oua si 100ml lapte.
- Se incalzeste cuptorul la 175 de grade C.
- Se toarna continutul plicului intr-un vas.
- Se amesteca untul si ouale, dupa care se adauga laptele, amestecandu-se continuu.
- Produsul rezultat se toarna intr-o tava si se intinde pe toata suprafata acesteia. - Se introduce tava in partea de mijloc a cuptorului si se lasa la copt aproximativ 25 minute, dupa care se scoate din cuptor, se lasa la racit si apoi se taie in bucati.
- Preparare vegana: 150g margarina, 2 lingurite de faina de seminte de roscove sau 2 lingurite de faina de soia, 100ml apa sau lapte de soia.
- Se incalzeste cuptorul la 175 de grade C.
- Se amesteca intr-un vas margarina cu apa rece sau laptele de soia.
- Se toarna continutul plicului intr-un vas, se adauga faina de roscove sau faina de soia si se amesteca, dupa care se adauga amestecul cu apa si margarina.
- Se toarna amestecul intr-o tava si se uniformizeaza dupa care se introduce in cuptorul incalzit timp de circa 25 min.
- Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie in bucati.