Mix pentru negrese FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 400 g, ecologic

Brand Bauck Hof
Vândut de Republica Bio
Produs disponibil
2543 Lei

Mix pentru negrese FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 400 g, ecologic

Descriere - Mix rapid de coacere pentru 6 negrese mari sau 12 negrese mici.
- Timpul de preparare este foarte rapid de doar 5 minute, iar timpul de coacere de aproximativ 25 de minute.
- Acest amestec de copt reuseste cu lapte si ou sau chiar vegan!
Proprietati - Cu fulgi de ciocolata amaruie pentru un gust fara egal.
- Produs certificat fara gluten.
- Un produs simplu si rapid de preparat.
 
Continut - O punga contine 400 g mix pentru negrese fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: zahar* de trestie integral, amidon de porumb*, fulgi de ciocolata* amaruie 15% (zahar* de trestie integral, masa de cacao*, unt de cacao*, emulgator: lecitina de floarea soarelui*), faina integrala de orez*, pudra de cacao* 8%, agent de ingrosare: faina din seminte de roscove*, sare de mare, vanilie*, *=agricultura ecologica.
- Poate contine urme de proteina din lapte.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 1663, kcal: 393, grasimi: 5.1g, acizi grasi saturati: 3.0g, glucide: 81g, zaharuri: 54g, fibre: 4.4g, proteine: 4.1g, sare: 0.19g.
Utilizare - Mod de preparare cu lapte si ou: 200g unt, 2 oua si 100ml lapte.
- Se incalzeste cuptorul la 175 de grade C.
- Se toarna continutul plicului intr-un vas.
- Se amesteca untul si ouale, dupa care se adauga laptele, amestecandu-se continuu.
- Produsul rezultat se toarna intr-o tava si se intinde pe toata suprafata acesteia. - Se introduce tava in partea de mijloc a cuptorului si se lasa la copt aproximativ 25 minute, dupa care se scoate din cuptor, se lasa la racit si apoi se taie in bucati.
- Preparare vegana: 150g margarina, 2 lingurite de faina de seminte de roscove sau 2 lingurite de faina de soia, 100ml apa sau lapte de soia.
- Se incalzeste cuptorul la 175 de grade C.
- Se amesteca intr-un vas margarina cu apa rece sau laptele de soia.
- Se toarna continutul plicului intr-un vas, se adauga faina de roscove sau faina de soia si se amesteca, dupa care se adauga amestecul cu apa si margarina.
- Se toarna amestecul intr-o tava si se uniformizeaza dupa care se introduce in cuptorul incalzit timp de circa 25 min.
- Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie in bucati.

S-ar putea să-ți mai placă

Produse recomandate de la Bauck Hof

Alte produse vândute de Republica Bio

Sus