Musli Crocant cu Fulgi Ovaz si Cacao 375g
Musli Crocant cu Fulgi Ovaz si Cacao 375g
Descriere - O varianta perfecta pentru micul dejun, o combinatie de ovaz, grau si nuca de cocos, pudrate din belsug cu pudra de cacao, din culturi certificate ecologic.
- Este un aliment inventat in anul 1900 de catre medicul elvetian Maximilian Bircher-Benner pentru pacientii sai.
- Musli contine putine grasimi, dar in acelasi timp contine fibre si nutrienti care se regasesc in mod natural in ovaz si semintele de canepa.
- Nu sunt indulciti cu zahar, ci cu miere si sirop de agave.
- In era produselor alimentare procesate care ne asalteaza de peste tot, este dificil sa ne facem plinul cu necesarul de fibre, dar din acest punct de vedere, musli este alimentul perfect.
- Asigura o parte din necesarul zilnic de fibre alimentare, vitamine, antioxidanti si proteine vegetale.
Proprietati - Un consum regulat de fulgi de ovaz vine si cu o scadere de 5 pana la 10 procente a colesterolului rau.
- Fulgii de ovaz sunt bogati in glucide, in fier, calciu si fibre, contin si vitaminele B1, B2, vitaminele E, B2 si A si numerosi antioxidanti.
- Consumul de cacao subtiaza sangele si relaxeaza vasele sanguine, scazand semnificativ riscul de boli cardiovasculare.
- In plus, cacaoa activeaza si hormonii fericirii, asa ca va veti ridica de la masa cu un urias zambet drept in mijlocul fetei.
Continut - O cutie contine 375g de musli crocant cu fulgi ovaz si cacao, cu certificat ecologic.
- Tara de provenienta este Italia.
- Ingrediente: fulgi de ovaz 44.6%, miere, sirop bio de agave, nuca de cocos deshidratata 9.2%, ulei de floarea-soarelui, cacao pudra 8%, grau expandat 6.7%, sare, ingrediente din agricultura ecologica.
- 100g de produs contin in medie: energie 413 kcal, proteine 9.3g, carbohidrati 49g, grasimi 18g (din care saturate 7g), fibre 8.9g, sodiu 0.06g.
Consum- Inmuiati-i in lapte vegetal, neaparat ecologic, iaurt, sau dupa gust, asezonati-i cu fructe proaspete sau uscate.