Mustar gratar si fondue, fara gluten, bio, 200ml
Mustar gratar si fondue, fara gluten, bio, 200ml
Descriere - Mustarul pentru gratar si fondue de la Byodo este mai degraba un sos decat un mustar, avand o nuanta dulce si cremoasa data de ardeiul gras si de piureul de tomate.
- Mustarul nu este doar un condiment, ci poate fi considerat si un medicament natural.
- Cu o aroma dulce-iute va va trezi instantaneu apetitul.
Proprietati - Contine triptofan, considerat substanta fericirii, asa ca va va binedispune imediat.
- Contine seleniu si magneziu care pot avea rol antiinflamator, reducand neplacerile produse de artrita, reumatism sau chiar astm.
- Ca majoritatea condimentelor, mustarul contribuie la stimularea digestiei si productia de sucuri gastrice care ne ajuta sa digeram mancarea.
Continut - Un borcan contine 200ml mustar gratar si fondue, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: apa, ardei* rosu, zahar* de trestie, seminte de mustar*, ceapa*, otet de vinars*, zahar de trestie*, piure de tomate*, sare de mare, usturoi*, curcuma*, *=ingrediente din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: valoare energetica 631kJ/150kcal, grasimi 3,7g din care acizi grasi saturati 0,3g, glucide 24g din care zaharuri 21g, proteine 3,9g, sare 2,7g.
- Produs vegan.
- Tara de origine: Germania.
Consum - Perfect pentru a da o savoare deosebita preparatelor la gratar si pentru a ajuta la digestia lor.
- Excelent cu branzeturi de tip fondue.
- Poate fi consumat si impreuna cu branzeturi reci sau mezeluri, cu fripturi sau chiar cu peste la cuptor.