Ovaz crocant cu ciocolata FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 325 g, ecologic
Ovaz crocant cu ciocolata FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 325 g, ecologic
Descriere - Pudra de cacao intalneste fulgi de ovaz si chipsuri de orez bio.
- Rezultatul este un musli crocant cu ciocolata bio delicios si nu prea dulce.
- Desigur, fara gluten si de cea mai buna calitate.
- Fulgii de ovaz combinati cu faina de orez si zahar de sfecla bio sunt copti pana la un anumit punct cand devin crocanti si extrem de apetisanti.
Proprietati - Bauckhof foloseste zahar local pentru aceasta reteta de musli crocant fara gluten.
- Deoarece sfecla de zahar pentru zaharul de sfecla creste in Germania si este procesata la nivel regional, pe cat posibil si astfel produsul final nu are nevoie de cai de transport lungi si sustine agricultura organica locala.
- Este utilizat cat mai putin zahar posibil.
- Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor.
Continut - O cutie contine 325g ovaz crocant cu ciocolata FARA GLUTEN, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulgi de ovaz* integral fara gluten 66%, zahar* de sfecla 18%, ulei* de floarea soarelui, cacao* pudra slab degresata 6%, orez* crocant 4% (faina integrala de orez*), vanilie*, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritive: kj: 1847, kcal: 440, grasimi: 14g, acizi grasi saturati: 2,2g, glucide: 64g, zaharuri: 20g, fibre: 9,2g, proteine: 11g, sare: 0,02
- Alergeni urme: fructe cu coaja tare, nuci, soia, susan.
Utilizare - Perfect pentru micul dejun cu iaurt bio, lapte (de origine animala sau vegetal).
- Poate fi servit ca gustare intre mese sau ca baza pentru retete creative.
- A se pastra intr-un loc racoros si uscat.