Passata, bio, 410g
Passata, bio, 410g
Descriere - Passata este preparata numai din pulpa de rosii pasate, de unde vine si numele, desigur.
- Fara adaos de zahar, dulceata passatei vine numai din rosiile proaspete.
- Bogate in luteina, vitamine si antioxidanti.
- Produs fara conservanti si aditivi.
Proprietati - Licopina are un efect antioxidant mai puternic decat vitamina C, protejand organismul de bolile cardiovasculare, de procesele degenerative, de tulburarile de metabolism, de diferitele intoxicatii.
- Dintre vitaminele continute de rosii, cele mai importante sunt vitamina A (importanta pentru ochi si pentru procesele endocrine), complexul B (B1, B2, B5, B6 - protectoare ale sistemului nervos, ale sistemului osos, ale metabolismului), vitamina C (necesara sistemului cardiovascular, sistemului nervos si endocrin), vitamina E (vitamina tineretii si a fertilitatii) si vitamina K (importanta pentru sinteza anumitor elemente ale sangelui).
- Aportul de crom datorat consumului de rosii ajuta la mentinerea unui nivel optim al glicemiei.
Continut - O sticla contine 400g de Passata, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: rosii pasate, din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 128kj/31kcal, glucide 4,5g(din care zaharuri 3,3g), grasimi <0,5g, sare 0,03g, fibre 1,2g, proteine 1,4g.
- Tara de origine: Italia.
Consum- Passata contine deosebit de multa pulpa, baza perfecta pentru sosuri de paste, mancaruri de legume si supe.