Seminte de Canepa Intregi Raw Bio 500g
Seminte de Canepa Intregi Raw Bio 500g
Descriere - Desi semintele decorticate de canepa sunt mai populare, beneficiile consumului de seminte de canepa intregi sunt mai mari deoarece coaja este plina de fibre, proprietate care ajuta la curatarea colonului.
- Semintele de canepa, pe langa faptul ca au un gust placut de nuca, sunt si extrem de pretioase pentru mentinerea sanatatii.
- Semintele de canepa contin o sursa rara de GLA (gamma linolenic acid), necesari sintetizarii acizilor grasi esentiali de restul acizilor din organism.
- Contin acizii grasi Omega3, 6, 9 in proportie echilibrata.
Proprietati - Contin mai multa proteina decat carnea si ouale. Proteina din ele este completa si este mult mai usor digerabila decat proteina de soia, ca exemplu intre proteinele vegetale.
- Contin toti acizii grasi esentiali: Omega3, 6, 9. Spre deosebire de semintele de in care contin acizi grasi Omega3 si Omega6, semintele de canepa au un continut dublu daca nu triplu de astfel de acizi.
- Recomandat pentru persoanele care sufera de: artrite, de hipertensiune, sau au un nivel crescut al colesterolului in sange, boli cardiovasculare, acnee, eczeme, probleme intestinale, constipatie, obezitate sau afectiuni ale prostatei, depresii etc.
- Sunt ideale pentru cei care nu pot consuma lapte, zahar, gluten, sau carne.
Continut - O punga contine 500g de seminte de canepa intregi raw, certificate ecologic cu numarul de certificare GB-ORG-05 si in conformitate cu standardele organice ale Organic Soil Association.
- Origine: Europa.
- Bogate in vitamine E, semintele de canepa, contin totodata si calciu, fier, magneziu si zinc. Acizii grasi omega 3, 6, 9 se afla in echilibru perfect in aceste minunate seminte.
- Informatii nutritionale pentru 100g produs: 619 kcal, carbohidrati 4,68g(din care zaharuri 2,16g), grasimi 51,53g(din care saturate 4,89g), sare 0,34g, grasimi 14g, carbohidrati 2g.
- Poate contine urme de nuci.
Consum - Le puteti pune la germinat pentru a beneficia de un plus de nutrienti.
- Semintele pot fi consumate ca atare, cateva lingurite pe zi, pot fi adaugate in cereale la micul dejun, in smoothies, in diverse retete raw.