Stafide Demeter, bio, 250g
Stafide Demeter, bio, 250g
Descriere - Gospodinele si mamicile isi amintesc de aceste fructe dulci doar de sarbatori, cand le folosesc la cozonaci insa, desi au o utilitate aparent banala si o textura uscata, stafidele sunt o alternativa sanatoasa, plina de beneficii pentru intregul organism si pot fi consumate si ca atare, in locul bomboanelor sau dulciurilor pline de zahar si aditivi extrem de nocivi.
- Stafidele au efecte pozitive nu doar in problemele de natura gastrointestinala sau in constipatie.
Proprietati - Stafidele consumate zilnic sunt un adevarat -pansament- pentru stomac, deoarece acestea contin o cantitate mare de fibre si ajuta la reglarea tranzitului intestinal
- Stafidele sunt resurse importante de potasiu si magneziu, elemente care ajuta la reducerea aciditatii gastrice si a eliminarii toxinelor din orgasnism, prevenindu-se astfel riscul de boli precum artrita, guta, pietrele la rinichi sau bolile cardiace
- Continutul bogat de fier si complexul de vitamina B pe care il contin stafidele ajuta la ameliorarea anemiei, iar cuprul stimuleaza producerea de celule rosii din sange, celule cu rol extrem de important, si anume cel de a transporta oxigenul catre tesuturi
- Un antioxidant numit catehina prezent in stafide ajuta la protejarea impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi, care pot provoca tumori si cancer de colon
- Stafidele detin fitonutrienti polifenolici, cunoscuti ca si antioxidanti cu efect antiinflamator
- Cantitatea mare de calciu din stafide este benefica pentru dezvoltarea si mentinerea unui sistem osos rezistent atat la copii, cat si la adulti.
Continut - O punga contine 250 de grame de stafide Demeter, produs certificat ecologic.
- Inainte de a fi uscate la soare, stafidele sunt inmuiate in solutie cu ulei de floarea soarelui, pentru a scurta perioada de uscare.
- Informatii nutritionale pentru 100g produs: energie 1404/331 kj/kcla, grasimi 0,6g, glucide 75g(din care zaharuri 75g), proteine 2,8g, fibre 5,4g, sare <0,01g.
- Produs RAW-VEGAN.
- Tara de origine: Turcia.
Consum - Se consuma ca atare sau in Musli, pentru toate meniurile dulci si pentru copt