Taitei transparenti din amidon de mazare FARA GLUTEN Arche, bio, 200 g
Taitei transparenti din amidon de mazare FARA GLUTEN Arche, bio, 200 g
Descriere - Taitei incolori - unici si organici!
- Aceasta specialitate este atat de populara datorita gamei sale largi de utilizari si a aspectului sau aproape translucid.
- Poate fi utilizata in supe, sosuri, prajite, in salate cu legume, menta, ardei iute, coriandru.
- Nu trebuie uitata in delicioasele rulouri de primavara.
Proprietati - Taiteii incolori fara gluten sunt facuti din amidon de mazare organica pura.
- Preparatul este simplu si de succes.
- Taiteii se pun direct in supe sau sosuri si se gatesc putin.
- In mod alternativ, pot fi gatiti „clasic” sau pur si simplu poate fi turnata apa clocotita peste ei.
Continut - Un pachet contine 200 g taitei transparenti din amidon de mazare, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: amidon de mazare* 98%, apa 2%, *= agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 349/1460 kcal/kj, grasimi 0g, glucide 87,5g(din care zaharuri 0g), sare <0,1g.
- Produs vegan, fara gluten.
Utilizare - Aduceti multa apa la fierbere, adaugati taiteii incolori si rasfirati cu o furculita, dupa care lasati sa fiarba 4 minute, scurgeti si clatiti scurt cu apa rece, iar la final scurgeti din nou.
- Puneti taiteii direct in supa sau sos clocotit si gatiti 4 minute.
- De asemenea, puteti turna apa clocotita peste taitei, ii puteti rasfira si lasa timp de 5 minute la inmuiat, dupa care sa scurgeti si sa prelucrati conform retetei.