Tapioca Primeal, bio, 250 g
Tapioca Primeal, bio, 250 g
Descriere - Tapioca are un gust neutru si putere de coagulare foarte mare, ceea ce o face extrem de usor de folosit ca si liant si agent de ingrosare in alimente dulci si sarate.
- Spre deosebire de amidonul de porumb, tapioca poate rezista la un ciclu dezghet - inghet, fara a pierde structura sa gelatinoasa.
- Tapioca trebuie udata si apoi fiarta impreuna cu un lichid pentru a forma un gel si se adauga alimentelor inainte de preparare.
Proprietati - Se obtine un preparat fin si cremos fara gust fainos.
- Leaga creme, sosuri sau alte preparate care au nevoie de un agent de ingrosare.
- Deoarece nu are un gust aparte, poate fi folosita practic la orice fel de mancare.
Continut - Un pachet contine 250 g de tapioca, produs certificat ecologic FR-BIO-01.
- Ingrediente: fecule de tapioca*. *din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale pentru 100g produs: energie 354/1503 kcal/kj, grasimi 0g, carbohidrati 87,8g din care zaharuri 3,4g, proteine 0,2g, fibre 0,9g, sare 0g.
- Tara de origine: Thailanda/India.
- Poate contine urme de gluten.
Consum - Varsati preparatul intr-un lichid cald (30 g pentru 1/2 litru de lichid) si fierbeti 6-7 minute, amestecand continu.
- Puteti folosi tapioca pentru a ingrosa preparatele sarate (sosul pentru salate, pentru paste, pentru mancarurile gratinate etc.) sau dulci (budinci etc.).
- Puteti de asemenea incorpora tapioca in preparatele de panificatie (paine, chifle etc.), de patiserie (prajituri, blat pentru tarta etc.) sau la prepararea pastelor fainoase.
- Exista si posibilitatea de a macina perlele de tapioca si obtine o pudra pe care sa o folositi in acelasi mod la gatit.