Tarate de grau, bio, 500g
Tarate de grau, bio, 500g
Descriere - Tarata de grau este coaja bobului de grau care rezulta din macinarea graului pentru a se obtine faina de grau.
- Taratele de grau, sunt considerate unele dintre cele mai importante 'medicamente' ale naturii, cu rezultate surprinzatoare intr-o multime de boli.
- Desi sunt cunoscute mai ales pentru utilizarea lor la prepararea borsului, taratele pot fi consumate si la diverse preparate culinare.
Proprietati - Contin fibre care favorizeaza tranzitul intestinal.
- Bogate in grupul de vitamine B, in aminoacizi si minerale (sodiu, potasiu, magneziu, calciu etc.), regleaza digestia, sunt emoliente, in special pentru stomac si intestine, laxative.
- Datorita multitudinii de nutrienti, taratele de grau sunt foarte hranitoare, remineralizante, si pot fi considerate un tonic general.
Continut - O punga contine 500g tarate de grau, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: tarate de grau*, *ingrediente din agricultura ecologica.
- Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: energie 1108/267 kj/kcal, glucide 17,7g(din care zaharuri 3,3g), fibre 45,1g, proteine 16,0g, sare 0,01g, grasimi 4,7g(din care acizi grasi saturati 0,8g).
- Tara de origine: Germania.
Consum - Pot fi consumate ca si fulgii de cereale combinate cu iaurt, lapte, branza de vaci.
- Pot fi amestecate cu sucuri de fructe.
- Se pot adauga la preparatele de patiserie.
- Lasand taratele la macerat in apa, obtinem o bautura bogata in vitamine B, foarte nutritiva care poate fi consumata dimineata sau pe tot parcursul zilei.