Terci de mei si hrisca FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 400 g, ecologic
Terci de mei si hrisca FARA GLUTEN Bauck Hof, bio, 400 g, ecologic
Descriere - Acest terci pentru micul dejun contine fulgi de mei si hrisca intr-un raport echilibrat.
- Datorita continutului de fructe de peste 20%, amestecul nu necesita indulcirea, avand un gust placut si dulce.
- Terciul este armonios intregit nutritional prin includerea in continutul sau a superalimentelor chia ?i quinoa.
- Acest terci este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Proprietati - Bogat in fibre.
- Fara adaos de zahar.
- Fiecare lot de produse fara gluten este analizat in laboratorul producatorului imediat dupa productie.
- Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Germana de Celiachie.
Continut - O punga contine 400 g terci de mei si hrisca fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulgi de mei* integrali 38%, fulgi de hrisca* integrali 28%, bucatele de curmale*, faina de migdale*, bucatele de mar*, bucatele de smochine*, seminte de in* auriu, faina de mar*, seminte de chia*, quinoa* expandata, faina de orez*, cardamom*, ghimbir*, *=agricultura ecologica.
- Poate contine urme de susan si resturi de fructe cu coji.
- Produs vegan.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 1539, kcal: 365, grasimi: 6.1g, acizi grasi saturati: 1.2g, glucide: 65g, zaharuri: 16g, fibre: 6.7g, proteine: 9.0g, sare: 0.02g.
Utilizare - Puteti prepara acest terci cu apa sau cu lapte (de origine animala sau vegetal).
- Terciul se poate servi dupa gust si cu fructe proaspete sau nuci.