Terci din fulgi de ovaz cu ciocolata fara gluten Demeter Bauck Hof, bio, 400 g
Terci din fulgi de ovaz cu ciocolata fara gluten Demeter Bauck Hof, bio, 400 g
Descriere - Amestec de fulgi de ovaz fara gluten, neindulcit pentru prepararea unui terci cald si gustos.
- Reteta speciala de ovaz cu ciocolata calda.
- Terciul este usor, rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Proprietati - Ovazul acestui terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten.
- Structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau, secara, orz si spelta fara gluten din dieta lor.
- Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.
- Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive.
- Ovazul contine in mod natural vitamina B1.
- Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale.
- Ovazul contine fibre solubile.
Continut - O punga contine 400 g Fulgi de ovaz cu ciocolata fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulgi de ovaz** integrali 83%, fulgi de ciocolata* amaruie 12%( zahar* brut din trestie, masa de cacao*, unt de cacao*, emulgator: lecitina de floarea soarelui*), bucati de boabe de cacao* 3%, quinoa* expandata, amaranth* expandat, * = din agricultura ecologica, ** = provin din agricultura biodinamica (DEMETER).
- Produs vegan, fara gluten.
- Continut nutritiv: kj: 1654kcal: 393, grasimi: 10,0g, acizi grasi saturati: 3,7g, glucide: 58,0g, zaharuri: 7,5g, fibre: 9,5g, proteine: 12,0g, sare: 0,04, B-glucane: 3,32 mg 35%.
- Poate contine urme de lapte, susan, nuci si soia.
Consum - Turnati apa sau lapte peste portia de fulgi de ovaz.
- Puneti la fiert pe foc timp de cateva minute.
- Serviti cald sau rece.