Terci din ovaz bazis FARA GLUTEN Demeter Bauck Hof, bio, 400 g
Terci din ovaz bazis FARA GLUTEN Demeter Bauck Hof, bio, 400 g
Descriere - Amestec de fulgi de ovaz fara gluten pentru prepararea unui terci cald si gustos.
- Terciul este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Proprietati - Ovazul acestui terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten.
- Structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau, secara, orz si spelta fara gluten din dieta lor.
- Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.
- Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive.
- Ovazul contine in mod natural vitamina B1.
- Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale.
- Ovazul contine fibre solubile care formeaza slamul tipic de ovaz.
Continut - O punga contine 400 g Fulgi de ovaz fara gluten, produs certificat ecologic.
- Produs vegan, fara zahar.
- Ingrediente: fulgi din ovaz integrali** (fara gluten), ** = din agricultura ecologica biodinamica.
- Continut nutritiv: kj: 1560kcal: 370 grasimi: 6,7g acizi grasi saturati: 1,1g glucide: 60g zaharuri: 0,8g fibre: 9,7g proteine: 13,0g sare:< 0,01g beta glucan 4g. DZR* - doza zilnica recomandata.
- Poate contine urme de fructe in coaja, susan si nuci.
Consum - Turnati apa sau lapte peste portia de fulgi de ovaz.
- Puneti la fiert pe foc timp de 5-6 minute.
- Serviti indulcit cu sirop de artar, miere, sirop de agave sau simpli, cu putina sare.