Zahar din nectar de cocos, nerafinat, ecologic, pur, Republica BIO, 200 g
Zahar din nectar de cocos, nerafinat, ecologic, pur, Republica BIO, 200 g
Descriere - Zaharul de cocos Republica BIO este nerafinat, neprocesat chimic, nu contine aditivi, coloranti sau conservanti.
- Are origine 100% naturala, un indice glicemic scazut (IG:35) si este bogat in nutrienti.
- Zaharul de cocos Republica BIO are origine non-China.
- Vegan, neiradiat, fara OMG, fara lactoza, fara conservanti, fara grasimi -trans-, fara metale grele, indice glicemic scazut.
- Produs fara gluten, ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten.
- Produsul respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu a fost iradiat.
- Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante.
- Produsul nu contine urme de alergeni precum: nuci, alune, susan, soia, lupin, mustar, telina, lapte, ou sau gluten.
Proprietati - Indicele glicemic scazut ajuta la mentinerea unui nivel redus al glicemiei in sange, ajutand functia pancreasului.
- Alimentele cu indice glicemic scazut sunt considerate benefice pentru sanatate.
- Zaharul de cocos reprezinta alternativa optima in locul zaharului rafinat si al indulcitorilor sintetici.
Continut - O punga contine 200g Zahar din Nectar de Cocos, produs certificat ecologic cu certificarea numarul ES-ECO-019.
- Ingrediente: 100% zahar nerafinat din nectarul florilor de cocos* (Cocos Nucifera). *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: energie Kcal/KJ 399/1669, proteine 2g, carbohidrati 94g din care zaharuri 70g, fibre 2g, grasimi 0g din care saturate 0g din care nesaturate (trans) 0g, sare 0mg.
- Produs in Spania pentru Republica BIO.
Consum - Foloseste zaharul de cocos pentru a indulci orice preparat sau bautura: cafeaua, ceaiurile, inghetata, sucurile naturale, smoothie, limonada, deserturile, cerealele de mic dejun etc.
- In deserturi inlocuieste cantitatea indicata de zahar obisnuit din reteta cu zahar de cocos.
- Pentru retetele cu unt topit, lapte, ulei, iaurt, sos de mere, topeste zaharul de cocos 5 minute in lichid pentru a obtine creme si aluaturi fine.
- Doza de servire: Nu exista contraindicatii cunoscute pentru folosirea zahirului de cocos.
- Orice produs pentru indulcit trebuie folosit cu moderatie.
- Zaharul de cocos contine in mod natural fructoza.
- Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa.
- Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.